Breezand Vakanties

naamloos1

 

Breezand Vakanties is een familieverhuurbedrijf dat reeds 4 generaties lang de toerist in Vrouwenpolder uitstekende verhuuronderkomens aanbiedt. Op dit moment bestaat het verhuuraanbod van Breezand Vakanties uit zo’n 250 verschillende soorten verhuuraccommodaties variërend van eenvoudige 4 persoons budgetappartementen tot uniek gelegen Beachhouses en luxe 20-persoons groepsvilla’s. Daarnaast oefent Breezand Vakanties het beheer uit over de vakantieparken Breezand 1, Breezand 2, het Veerse Bree en de Walvis, in totaal betreft dat een verzameling van circa 400 verhuur en niet-verhuur privé vakantiewoningen.

Het huidige onderkomen van Breezand Vakanties knalt uit haar voegen. Aan alle kanten komen we ruimte tekort om nu, maar zeker ook in de toekomst, te voldoen aan de steeds hoger wordende wensen en eisen van onze gasten. Tevens willen we af van het “sleuteladresimago” waar, los van aankomst en vertrek, niets te beleven valt.

Vanuit onze nieuwe locatie kunnen we straks met een gerust hart, vol vertrouwen en brandend van gezonde ambitie onze toekomstige gasten met veel egards en extra’s op een duurzame wijze ontvangen. Naast het feit dat er zonder problemen fatsoenlijk geparkeerd kan worden en er in de brasserie in alle rust onder het genot van “een bakje koffie met Zeeuwse babbelaar” bekomen kan worden van de reis bieden we onze gasten ook tijdens hun vakantie een pleisterplaats aan van waaruit ze hun vakantiebeleving eenvoudig kunnen optimaliseren. Ons nieuwe receptiegebouw ontwikkelt zich tot ontmoetingsplek en volwaardig centrumfaciliteit voor toeristisch en actief Vrouwenpolder. Lekker ontspannen en smullen van een hapje en een drankje in de brasserie, genieten van de wellness faciliteiten, sportief bezig zijn in de gym of op de tennisbaan, met de familie gezellig gaan bowlen of een heerlijk dagje er op uit met de fiets, dat alles is straks zeer goed mogelijk en onderscheid ons van andere “kale” beheer- enverhuurkantoren. Duurzaamheid speelt daarin ook een grote rol. Al jaren is Breezand Vakanties bezig om haar bestaande verhuurhuizen stap voor stap energieneutraal en gasvrij te maken. Gebruikmakend van onder andere aardwarmte installaties en zonnepanelen wordt het energieverbruik van de vakantiehuizen geminimaliseerd en worden gasleidingen afgesloten. Deze lijn wordt volledig doorgetrokken naar onze nieuwe locatie, de modernste technieken en materialen zullen worden toegepast om het gebouw zo duurzaam mogelijk en volledig klaar voor de groene toekomst te laten zijn.

Meer informatie vindt u op: www.vrouwenpolderhotel.nl

10472949_872388222774369_6600811078230992197_n